„Fără precedent, practic, Parlamentul European își exprimă solidaritatea cu cei care protestează pe străzile Chișinăului și care cer autorităților să respecte votul alegătorilor din capitală”, a menționat Andrei Năstase.

Din păcate, practicile nedemocratice ale regimului au făcut ca Parlamentul European să ceară Comisiei înghețarea oricărui sprijin financiar pentru țara noastră, a adăugat liderul Platformei DA.

„Parlamentul propune Comisiei să formuleze un set de condiții pe care autoritățile de la Chișinău vor trebui să le îndeplinească pentru a fi reluat sprijinul financiar. În fruntea acestor condiții se află validarea alegerilor locale din Chișinău, renunțarea la sistemul mixt de vot precum și investigarea transparentă, recuperarea prejudiciului și trimiterea în judecată a celor vinovați de furtul miliardului din bănci”, a spus Andrei Năstase.

„Sunt mândru de unitatea forțelor politice și civice democratice din Republica Moldova și de renașterea poporului nostru. Lupta și munca, eforturile depuse de-a lungul anilor dau roade. Moldova se iubește, Nu se stăpânește! Te iubesc, Moldova!”, a încheiat liderul Platformei DA mesajul postat pe pagina sa de Facebook.