image
Sursa foto: Getty Images

I-a cerut lui McGregor un autograf, dar s-a ales cu un cadou surpriză

Conor McGregor continuă să petreacă la maximum, deși cariera sportivă pare să o ia pe o pantă descendentă, după ce recent a fost învins fără drept de apel de rusul Khabib Nurmagomedov.

Un fan s-a apropiat de mașina lui McGregor și i-a cerut irlandezului să-i ofere un autograf pe o sticlă goală de whisky Proper Twelve, dar McGregor s-a arătat extrem de generos și i-a dat fanului autograful pe o sticlă sigilată.

Megastarul MMA a fost întâmpinat de o mare mulțime de fani entuziasmați după ce irlandezul a petrecut o seară la Miller's House din New York.

În imaginile postate pe Twitter de unul dintre fani, McGregor este surprins extrem de binedispus alături de foarte multe sticle de whisky.

De altfel, la prima conferință oficială de presă cu ocazia promovării luptei cu Khabib, irlandezul a venit în fața jurnaliștilor ușor amețit, după ce a consumat câteva pahare de whisky Proper Twelve, brandul care îi aparține.

Proper 12 e la foarte mare căutare în Irlanda, iar în unele magazine nu se vând mai mult de două sticle pentru aceeași persoană din pricina unei cereri care depășește oferta.

O sticlă de Proper Twelve coste 39,95 lire sterline în magazinele din Marea Britanie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: