image
Sursa foto: Facebook

Antrenorul lui Aurel Ignat, atac la adresa jurnaliștilor: Nu cunosc ziariști din RM care să fie cunoscuți în întreaga lume

Antrenorul lui Aurel Ignat, sportivul care a participat la bătaia cruntă din centrul capitalei în care a murit un bărbat de 30 de ani, Nicanor Trocin, atacă presa după ce au fost făcute mai multe dezvăluiri despre acest caz.

El vine cu mai multe sfaturi către jurnalişti, pe care, în acelaşi timp, îi învinuieşte de mai multe lucruri.

„Vreau ca lumea să înțeleagă că,indiferent de faptul că sunt antrenorul lui Aurel Ignat, nu accept un astfel de deznodământ al conflictelor. Asta nu înseamnă că tolerez bătaia de joc faţă de sportivi, faţă de antrenori, faţă de conducătorii de federații care se dedică în întregime viața pentru a duce faima ţării peste hotarele ei”, a declarat acesta.

„Nu am auzit de vreun jurnalist sau ziarist din Moldova să fie proslăvit în întreaga lume. Va-ţi făcut numele auzit tot pe baza știrilor făcute despre sportivi. Anume ei mai fac să răsune mândru numele ţării peste hotarele ei, pe când voi doar o incendiați cu noutățile voastre pripite”, a adăugat Nicanor Trocin.

Amintim că un bărbat de 30 ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi K1. În urma acestui caz, doi sportivi, print5re care Aurel Ignat, au fost plasați în arest pentru 30 de zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: