image
Sursa foto: YouTube

Îndemnul lui Igor Munteanu: „Veniţi la protestele Mişcării de Rezistenţă Națională; Aşa o să vă respectați”

Mişcarea de Rezistenţă nu este un cuvânt care sună frumos, dar este o reacţie cetăţenească împotriva ilegalităţilor, împotriva nedreptăţilor, pentru că fiecare cetăţean are dreptul să-şi exprime opinia sa faţă de cele mai importante probleme din societate. Declaraţia a fost făcută de către directorul executiv al IDIS „Viitorul”, Igor Munteanu.

„În următoarele săptămâni, acest set de nedreptate va fi testat la nivelul tuturor localităţilor şi dacă sunteţi de partea binelui, dacă aveţi propria opţiune, vă rugăm frumos să participaţi la următoarele acţiuni ale Mişcării de Rezistenţă. În acest fel, o să vă respectați pe dumneavoastră și o să oferiți un sentiment de respect pentru cei care luptă pentru dreptate”, a adăugat Igor Munteanu.

Referindu-se la incidentul din cadrul conferinţei de presă a Comitetului de Rezistenţă ACUM, directorul executiv al IDIS „Viitorul” a menţionat că „suntem încă sub impresiile mişcărilor pe care le-am observat la Casa Presei, unde grupuri de persoane necăjite au fost puse în antipodul iniţiativei noastre. Grupul Şor, care le-a promis magazine sociale, folosesc resursele pentru ca să închidă gura opoziţiei.

„Este obligaţia Casei Presei să asigure condiţii civilizate pentru exprimarea vocilor opoziţiei. Ar trebui să fie şi grija ministerului de Interne, a Poliţiei”, a punctat Igor Munteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: