image
Sursa foto: moldcell.md

Internet fără griji pentru copii şi părinţi

Astăzi, 85% din copiii din Republica Moldova accesează internetul de pe telefonul mobil, iar tendinţa utilizării internetului de pe un dispozitiv mobil este în continuă creştere.

Pe lângă lucrurile minunate ce le poate oferi, internetul prezintă şi multe riscuri.

Cu toate soluţiile oferite şi metodele disponibile, cea mai bună protecţie pentru copii sunt părinţii, iar cunoaşterea noţiunilor elementare de securitate online este esenţială.

Te invităm la un seminar practic despre siguranţa online unde vei afla cum să iţi protejezi copilul pe internet, organizat de Moldcell în parteneriat cu Centrul Internaţional “La Strada” şi Tekwill, Centrul de Excelenţă în domeniul TIC.

Vom aborda subiectul minuţios cu experţi în securitatea cibernetică, siguranţa online, protecţia datelor cu caracter personal, dar şi un psiholog consacrat în acest domeniu.

Vino pe 31 martie, ora 11:00, strada Studenţilor 9/11, sediul Tekwill, INTRARE LIBERĂ, în baza înregistrării prealabile pe http://www.moldcell.md/rom/InternetFaraGriji.

Dacă ai copii cu vârsta între 6 şi 10 ani, nu îi lăsa să se plictisească acasă. Ia-i cu tine, iar noi o să-i implicăm într-o “operaţiune specială de salvare” unde vor învăţa despre securitatea online în practică. Credem că este de prisos să spunem că se vor distra de minune.

În lista cu posibile răspunsuri la întrebarea “Ce va fi acolo?”, bifează informaţie utilă, sfaturi tehnice de la experţi în domeniu, socializare, cafea, dulciuri, cadouri şi, bineînţeles, o zi petrecută productiv.

Ne vedem la Tekwill, va fi o experienţă unică!

Noutăţile partenerilor

comentarii: