image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: Nu vin la Primărie pentru jumătate de an; Am un program amplu și voi respecta angajamentul față de cetățeni

Candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, a declarat că a pregătit un program amplu pentru dezvoltarea capitalei, anunțând că va respecta angajamentul față de locuitorii capitalei.

„Mi-am făcut un program pentru 2018-2023 și voi respecta angajamentul față de cetățeni. Vin la Primărie nu doar pentru jumătate de an, voi continua și după. Restul sunt speculațiile lui Plahotniuc și Dodon și candidatului lor”, a declarat Andrei Năstase în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune PRO TV.

Referindu-se la problema transportului, Andrei Năstase a menționat că „este nevoie de o analiză minuțioasă în ceea ce privește activitatea Regiei de Transport Electric și a Parcului Urban de Autobuze. Ceea ce se întâmplă acolo este inadmisibil. O să asigurăm completarea Parcului de autobuze și de troleibuze. O să milităm pentru transport ecologic. O să suplimentăm numărul de unități de transport, o să asigurăm ordine în transportul public. Ceea ce ține de timpul parcurs cu transportul să fie înjumătățit, așa cum se întâmplă în străinătate. O să amenajăm cât se poate de bine stațiile, o să le dotăm cu panouri electronice”.

În context, candidatul unic al forțelor antioligarhice a făcut un apel către toți locuitori capitalei și suburbie, îndemnându-i să iasă duminică la vot.

„În ciuda manipulărilor, în ciuda tuturor atacurilor la adresa mea, în ciuda tuturor sondajelor mincinoase făcute de binomul Plahotniuc-Dodonși candidatul lor în ideea de a-l promova din primul tur, noi am reușit să demonstrăm demnitate și curaj. Împreună putem să o facem și în al doilea tur. Avem nevoie de o nouă administrație la Chișinău, avem nevoie de management, avem nevoie de un om curajos, capabil să facă schimbarea împreună cu o echipă de profesioniști, împreună cu program bine structurat pe un termen scurt, mediu și lung. Vă invit pe data de 3 iunie să ieșim cât mai mulți la vot, să dăm o lovitură de grație acestui regim”, a transmis Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: