Transferul lui Neymar la Barcelona este pregătit de Andre Cury, potrivit Catalunya Radio. Cury, scouterul clubului catalan în Brazilia ar avea o mare importanță în privința transferului. În acest sens, scouterul catalan s-a întâlnit în decembrie anul trecut, înainte de Crăciun cu Pini Zahavi, agentul brazilianului pentru a "realiza strategia mutării".

Neymar se bucură de sprijinul vestiarului de la Barcelona, în privința unui posibil transfer, însă nu același lucru se poate spune și despre suporteri, a căror opinii sunt destul de fragmentate. În ciuda dorinței manifestate de căpitanul naționalei Braziliei, fanii Barcelonei, în mare parte nu doresc să-l repatrieze pe acesta, relevă un sondaj realizat de Mundo Deportivo.

Potrivit sondajului realizat la finalul lui decembrie 2018, 67,66% dintre respondenți sunt împotriva transferului brazilianului pe Camp Nou și doar 32,33% sunt de acord cu mutarea.

PSG l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie pe Neymar, plătind în schimbul său 222 de milioane de euro, dar brazilianul regretă acum mutarea şi forţează o revenire pe Camp Nou.