image
Sursa foto: jurnal.md

Liderul Platformei DA: Oamenii care ies la protestele organizate de Șor trebuie să înțeleagă că sunt manipulați

Platforma Demnitate și Adevăr și nici PAS nu au avut niciun demers în vederea închiderii magazinelor sociale ale lui Șor, susține liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

„Există o intenție criminală a lui Plahotniuc de a ciocni oamenii între ei, el lansează tot felul de subiecte. Platforma Demnitate și Adevăr și nici partenerii noștri de la PAS nu au avut niciun demers în vederea închiderii acestor magazine sociale. Cel puțin prin faptul că nu suntem la guvernare, nici nu avem cum să o facem, iar ceea ce spunem noi că trebuie de făcut este ca TOȚI oamenii nu doar cei cu cartele de la Șor, să aibă o pensie decentă, iar cei care muncesc acum la stat - vorbesc de bugetari, de pedagogi, de medici - să aibă niște salarii bune. Studenții să aibă burse decente. Să avem cât mai multe locuri de muncă ca oamenii noștri plecați în străinătate să vină și să-și regăsească aici un loc de muncă bine plătit! Pentru asta am militat noi și milităm în continuare”, a declarat Andrei Năstase.

„Oamenii care ies la protestele organizate de Șor trebuie să înțeleagă că sunt manipulați! Și astăzi, când au ieșit acolo și au spus că vrem să le închidem magazinele sociale, am încercat să le spun că tot așa i-au manipulat în campania prezidențială cu 30000 de sirieni, tot așa i-au manipulat în campania municipală cu 30000 de sirieni și cu 50 de ani dat în concesiune arabilor terenul! Acum vă păcălesc cu magazinele sociale! Și să știți că există oameni care încep a înțelege că sunt de fapt manipulați, sunt mințiți, sunt cumpărați cu un pachet de hrișcă, cu pâine. Oamenii încep să înțeleagă! Ceea ce este important este ca fiecare dintre noi să ajutăm ca adevărul să ajungă la cât mai multă lume!”, a conchis Andrei Năsatse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: