image
Sursa foto: Privesc.eu

Andrei Năstase: Numind slugi noi la CC, gangsterul Plahotniuc crede că astfel își va garanta libertatea și averile furate

„Numind slugi noi la Curtea Constituțională, inclusiv rudele sale, gangsterul Plahotniuc crede, în imaginația lui bolnavă, că astfel își poate securiza instituțiile care-i vor garanta libertatea și averile furate de la oameni”.

Astfel a comentat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ultimele numiri de la Curtea Constituțională. Cu fotolii de judecători constituționali s-au ales nașa de cununie a lui Plahotniuc, Raisa Apolschi, deputatul PD Artur Reșetnicov, dar și fostul procuror general Corneliu Gurin.

„Disperat, panicat, îngrozit! Așa este Plahotniuc, aflat într-o cursă contracronometru cu timpul rămas până la alegerile care-l vor trimite acolo unde-i este locul, după gratii. După usturătoarea înfrângere de la Chişinău, uzurpatorului îi este frică de rezultatul următoarelor alegeri, dar și de slugoii săi pe care îi schimbă cu alții și mai docili. Numește diabolic niște indivizi aserviți, după care plânge pușcăria, în instituții, crede el, esențiale pentru libertatea lui, a lor și a îngustului lor anturaj”, a menționat Andrei Năstase.

„Bietul de el, chiar crede că poate pune între poporul nostru și dorința acestuia de libertate o instituție sau alta, o nașă, un fin sau o altă ascultătoare canalie? Și-a pierdut complet uzul rațiunii, este rupt de realitate, este complet lipsit de percepția corectă a ceea ce se întâmplă în țară și ceea ce va urma. Nici timpul nu mai are răbdare cu gașca de interlopi politici care siluiește Moldova, darămite milioanele de oameni care-și doresc cu toată ființa lor LIBERTATEA!”, a adăugat liderul Platformei DA,

Andrei Năstase a avut și un îndemn lansat către cetățeni.

„Oameni buni, să nu ne pierdem credința și încrederea în forțele noastre. Noi suntem cei mulți și drepți și noi trebuie să decidem cum va fi în țara noastră după februarie 2019! Nu instituțiile pline de plahotniuci. Oamenii. Nimeni altcineva! Și împreună vom decide!”, a conchis Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: