image
Sursa foto: privesc.eu

Socialistul Ceban și-a lansat oficial candidatura la Primăria Chișinău: „La primărie a fost deficit de bun simț, nu de bani”

Ion Ceban și-a lansat astăzi oficial candidatura la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„Am avut primari care au transformat primăria în filială de partid. Am avut primari care nu aveau timp pentru noi. Iată de ce unele lucruri au degradat substanțial. Toți au făcut și pot să vadă ce este în Chișinău. Eu vreau să fiu un primar dedicat orașului 24/24. Chișinăul trebuie să fie visul și speranța tinerilor, unde își pot găsi un loc de muncă bine plătit și unde își pot construi case și apartamente. Mulți vor întreba „de unde bani?”. În primăria Chișinău nu a fost întotdeauna foarte mare deficit de resurse financiare. În schimb, primăria Chișinău a avut, pe parcursul a multor ani, un mare deficit de bun simț și de responsabilitate, de dorință sinceră de a face ceva. Deficitul de bun simț i-a împiedicat pe managerii Chișinăului să prioritizeze corect investițiile”, a declarat Ceban.

Întrebat cum va fi lupta cu Andrei Năstase, candidatul blocului ACUM, în situația în care PSRM și ACUM sunt parteneri de guvernare, Ceban a spus că își dorește ca „această dezbatere să fie una de idei și de soluții”, menționând că ambii au aceleași priorități, printre care primordială ar fi lupta cu corupția.

Ion Ceban a mai fost întrebat dacă salariul de deputat îi ajunge pentru publicitate și pentru ca să-și sponsorizeze postările pe facebook. Socialistul a spus că aceste întrebări trebuie să fie adresate departamentului financiar al partidului.

Totodată, Ceban a fost întrebat dacă tinerii care au participat la evenimentul de lansare a candidaturii sale nu sunt cumva minori și dacă aceștia au lipsit astăzi de la școală sau de la facultate ca să fie prezenți la conferința susținută de el. După un moment de ezitare, Ceban a spus: „Nu cred că sunt minori. Vedem dacă există vreo problemă legată de școală”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: