image
Sursa foto: isis, cupa mondială, rusia

Un Mondial în teroare! Ce pune la cale ISIS

Organizația teroristă Stat Islamic pune la cale atentate sângeroase la Campionatul Mondial din Rusia. Conform britanicilor de la Mirror, ISIS pregătește atacuri cu drone asupra stadioanelor de la Cupa Mondială.

Pe conturile de Telegram, rețea folosită de islamiști pentru a comunica și pentru a-și face propagandă s-au descoperit mesaje și indicii care arătau drone încărcate cu grenade, rachete și proiectile de mortieră care pot fi lansate spre diverse ținte. Aceste drone înarmate sunt deja folosite de ISIS în atacurile din Siria și Irak. După spusele sursei citate, acestea sunt unele destul de ieftine, folosite la filmări diverse, însă pot deveni letale dacă au bombe atașate.

O altă veste care a îngrozit lumea este faptul că islamiștii pregătesc chiar și lansări spectaculoase de atacatori sinucigași, tot pe calea aerului, pentru a scăpa de vigilența forțelor de securitate și pentru a putea astfel să pătrundă în stadioane. "V-ați gândit vreodată la sinucigași care zboară cu bombe asupra lor și care pot trece de ziduri?" a fost titlul care a zguduit lumea fotbalului și nu numai, în timp ce postarea "Așteptați-ne!" a avut menirea de a sădi și mai mult teama.

Au apărut chiar și imagini cu stadionul din Volgograd luat drept țintă pentru ISIS. În ultimele luni au apărut mai multe postere în acest sens. Una dintre ele îl înfățișează pe Messi, căzut la pământ și care pare decapitat, iar Neymar se află în genunchi, în lacrimi, cu un terorist lângă el.

Argentinienii au luat deja măsuri, șeful Federației întâlnindu-se deja cu ambasadorii ruși, după ce a apărut o altă imagine care îl înfățișa pe Messi plângând cu lacrimi de sânge.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: