image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, cu soția și fetița la secția de votare: „Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit, nu stăpânit”

Candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice, Andrei Năstase, a venit la secția de votare împreună cu soția și fetița. „Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit, nu stăpânit”, a declarat Andrei Năstase, după ce și-a exercitat dreptul de vot.

„Pentru mine ca și mamă cel mai frumos lucru este să-și crească copiii acasă, în orașul în care ei s-au născut. Cel mai mult îmi doresc revenirea acasă”, a spus și Angela Năstase.

„Am votat pentru lucrurile în care eu cred. Am votat pentru un oraș în care drepturile comunității sunt respectate. Mă referer la dreptul la o viață mai bună, la noi acasă. Am votat pentru dreptate, pentru schimbare. Am votat pentru scoaterea orașului din captivitatea unei administrații păguoase și proaste. Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit, nu stăpânit. Pentru că iubesc acest oraș, am votat cu încrederea că oamenii din acest oraș și suburbii vor face un pas decisiv în direcția corectă, în direcția unui oraș dezvoltat economic, a unui oraș curat”, a declarat Andrei Năstase, care a făcut apel către locuitorii capitalei să iasă în număr mare la secția de votare.

„Am votat pentru adevăr, am votat pentru frumos. Pentru mine ca și mamă, cel mai frumos lucru este să-și crească copiii acasă, în orașul în care ei s-au născut. Cel mai mult îmi doresc revenirea acasă. Copiii trebuie să trăiască cu tată, cu mamă, trebuie să distingă adevărul de minciună. Îmi doresc ca toți copiii să trăiască alături de părinții lor”, a spus și Angela Năstase, vădit emoționată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: