image
Sursa foto: jurnal.md

Usatâi: „Dodon a aflat de dubla identitate în clipa în care Plahotniuc a primit pașaportul”

Primarul de Bălți, Renato Usatâi, afirmă că președintele Igor Dodon a știut că Vladimir Plahotniuc deține dublă identitate din momentul în care aceasta a fost eliberată.

„Ceea ce spunea Dodon că iată Plahotniuc are o a doua identitate și va încerca să afle detalii...Igor Nicolaevici, de ce să minți? Ai dreptate, Plahotniuc are a doua identitate, dar o are demult și a obținut-o încă atunci când lucrați la un proiect comun, pentru ca cineva să fie eliberat. De aceea, Igor Dodon a aflat despre existența numelui „Novak” în momentul în care Plahotniuc a primit pașaportul. Tot atunci, a doua identitate a primit NU un singur om, așa cum spune Dodon, dar mai mulți, despre care Dodon știe. Era mai bine să recunoască despre faptul că a existat o situație legată de piloți... În fine, Igor știa despre toate astea pentru că încercau să facă ceva împreună, după care Igor l-a tras pe sfoară”, a declarat Usatâi, în timpul unui live pe Facebook.

Precizăm că astăzi președintele Igor Dodon a confirmat informația că Plahotniuc deține încă un pașaport moldovenesc, pe numele Novak Vladislav Vladimir. Pentru prima dată informația despre dubla identitate a lui Plahotniuc a fost dezvăluită la Jurnal TV, unde ulterior a fost dezvăluit, în exclusivitate, și numele Novak.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: