image
Sursa foto: digisport.ro

Noul Real Madrid: Florentino i-a dat verde lui Zidane pentru transferuri galactice; Lista e formidabilă

Zinedine Zidane (46 de ani) a revenit la Real Madrid, la doar opt luni după ce s-a despărțit de gruparea de pe Santiago Bernabeu. Antrenorul francez a fost prezentat oficial aseară, iar spaniolii de la AS au scris că acesta "va avea puteri depline", iar clubul i-a asigurat "3 super transferuri".

Lista lărgită a lui Zinedine Zidane conține 7 jucători, din care vor fi aleși cel puțin 3, scrie sursa citată, care menționează că Florentino Perez va reveni la politica "transferurilor galactice".

Lista de transferuri a lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Sadio Mane (Liverpool), fan declarat al lui "Zizou", este unul dintre numele pe care francezul vrea să le aducă pe Bernabeu. AS scrie că antrenorul și-ar fi dorit să-l aducă pe senegalez încă din primul mandat.

Harry Kane (Tottenham) este o altă țintă din Premier League pentru Real Madrid. Totuși, AS crede că șansele ca atacantul să ajungă sub comanda lui Zidane sunt mici, având în vedere prețul de 250 de milioane de euro.

Eden Hazard (Chelsea) este o țintă mai veche a lui Zidane. Belgianul a declarat în repetate rânduri că visul său este să joace la Real Madrid, iar în această vară tranzacția are șanse mari sî se concretizeze. Spaniolii susțin că negocierile au început deja.

Paul Pogba (Manchester United) ar putea fi convins de conaționalul său, Zinedine Zidane, să vină la Real Madrid. Mijlocașul evaluat la 150 de milioane de euro "vrea să lucreze cu Zizou", însă Manchester United va fi greu de convins.

Kylian Mbappe (PSG) este o țintă greu de atins, mai ales că tânărul francez a declarat recent că vrea să rămână la Paris.

Neymar (PSG) ar putea reprezenta o soluție. Despre revenirea lui în Spania, la Real Madrid sau la Barcelona, s-a scris încă din vara trecută. AS notează însă că "Zidane îl consideră pe Neymar un fotbalist extraordinar, dar brazilianul nu ar face parte din preferințele sale".

Eder Militao (Porto) ar fi o prioritate pentru linia defensivă. Fundașul central ar fi deja cu bagajele făcute, iar Real Madrid ar urma să-i achite acestuia clauza de reziliere de 50 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: