image
Sursa foto: Profimedia

Mauro Icardi n-a mai putut suporta și a publicat o ceartă cu Wanda Nara: "Când te dai singură, dar de fapt ești toxică"

Mauro Icardi (29 de ani) și Wanda Nara (35 de ani) continuă să își spele rufele în public, după ce impresara a decis să divorțeze de fotbalistul împrumutat de PSG la Galatasaray.

Căsătoriți de 9 ani, aceștia au două fete împreună, Francesca (7 ani) și Isabella (6 ani), care au mers la Istanbul pentru a locui alături de tatăl lor.

Din dorința de a-i strica imaginea celei care încă îi este soție, Icardi a publicat câteva mesaje purtate pe WhatsApp cu Nara, peste care a adăugat textul "Când te daisingură, sau pretinzi că ești, dar de fapt ești toxică".

Conform cotidianului Bild, la acel moment Icardi se afla într-un club de noapte din capitala Turciei, în timp ce Francesa și Isabella se aflau, cel mai probabil, în hotelul în care argentinianul este cazat.

Wanda Nara: Unde ești?

Mauro Icardi: De ce?

Wanda Nara: Îmi răspunzi, sau mă întrebi? O să fac și eu la fel. De ce ieși în oraș, în loc să stai cu copiii?

Mauro Icardi: Sunt solo, nu trebuie să dau nicio explicație. Tu m-ai părăsit. Acum vrei să-mi controlezi viața și când suntem despărțiti?

Wanda Nara: Ești un mincinos, căsătorit și singur în același timp.

Mauro Icardi: Suntem amândoi în aceași situație!

Wanda Nara: Nu vrei să-mi spui? Ok, va fi și mai rău pentru tine.

Mauro Icardi: Ce toxică ești!

Wanda Nara: Pentru că ești un măgar. Mă pun să dorm, dacă nu vrei să-mi spui unde ești.

Motivul pentru care Nara a decis să pună punct odată și pentru totdeauna relației ar fi episodul de infidelitate cunoscut drept "Wandagate", petrecut anul trecut.

Deși a trecut ceva timp de atunci, Nara nu a putut trece peste, chiar dacă Icardi nu a mai avut "scăpări" de atunci și până în prezent.

Icardi a înșelat-o pe soția sa cu China Suarez (30 de ani), o actriță cunoscută în Argentina, care este, de asemenea, și fotomodel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: