image
Sursa foto: Instagram

Gianluigi Donnarumma și iubita lui, atacați și jefuiți! Cei doi au fost legați în casă

Portarul italian Gianluigi Donnarumma (24 de ani), de la PSG, și iubita lui, Alessia Elefante (26 de ani), au fost victimele unui jaf violent, în casa lor din Paris.

Potrivit BBC, cei doi au fost atacați în casă de către câțiva hoți, care au spart ușa. Incidentul a fost unul violent, potrivit anchetatorilor.

Portarul de la PSG și iubita lui au fost legați de mâini și de picioare. Hoții au sustras bunuri în valoare de aproximativ 500.000 de euro, apoi au fugit.

Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au reușit să se elibereze și au ajuns la un hotel din apropiere, apoi poliția a fost alertată.

Din primele informații, portarul italian a prezentat "răni ușoare". Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au ajuns apoi la spital, fiind în stare de șoc.

Potrivit AFP, cei doi au fost amenințați cu o armă de către hoți. Procurorii au deschis o anchetă, iar poliția îi caută pe făptași.

Atacul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei locale 03:20. Gianluigi Donnarumma și iubita lui locuiesc într-o casă din zona centrală a Parisului (arondismentul 8).

Prejudiciul estimat în acest stadiu al anchetei se ridică la 500.000 euro, reprezentând ceasuri, bijuterii şi alte articole de lux, conform poliţiei, "dar evaluarea este încă în curs".

Gianluigi Donnarumma urmează să plece sâmbătă în Japonia, unde clubul parizian începe un turneu de pregătire în vederea noului sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: