image
Sursa foto: astorela.com

Horoscop 1 mai: Balanțele vor avea o zi plină de tensiune

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 1 mai.

Berbec

Ai ocazia să vezi foarte clar, prin experiențe directe, ce anume nu mai funcționează din stilul tău de a aborda problemele, fie ele urgente sau nu.

Taur

Din toate încurcăturile acestei zile vei avea șansa de a înțelege că este necesar să te adaptezi, din mers, la o nouă realitate, care te cam ia pe sus.

Gemeni

Unele dintre atitudinile tale din ultima perioadă au exprimat dezinteres, altele au arătat ce anume te supără foarte mult. Astăzi poți ajunge la o abordare mai echilibrată.

Rac

Un resort interior puternic ce se declanșează astăzi te poate determina să ai reacții nepotrivite în contextul în care te vei afla.

Leu

Cu mare greutate te vei abține astăzi de la gesturi autoritare sau alte excese asemănătoare. Dacă te-ai educat în timp, vei reuși, fără prea mare efort, să rămâi elegant.

Fecioară

Este ziua gesturilor categorice pe care mulți le fac fără să își pună prea multe întrebări despre consecințele imediate sau pe termen mai lung.

Balanță

Există riscul să strici armonia din relațiile cu cei dragi, pentru care ai depus atâtea eforturi. Tensiunea din această zi va trece, atât ai nevoie să știi, așadar, nu-i da prea mare importanță.

Scorpion

Poți să greșești din neatenție și să găsești repede vinovatul – unul dintre parteneri care te îndeamnă într-o anumită direcție, spre care tu te duci fără să stai pe gânduri.

Săgetător

Poate sperai într-o schimbare rapidă la locul de muncă, o întoarcere la un stadiu anterior sau un pas înainte, numai că și acestea trebuie pregătite și nu se pot întâmpla peste noapte.

Capricorn

Poți strica, fără intenție, anumite relații sau obiecte, doar pentru că nu mai vrei să le acorzi aceeași atenție ca până acum.

Vărsător

Relația cu familia este o sursă de tensiuni majore și te tot întrebi cum ai ajuns aici. Neglijența este secretul și nu e de ieri, de azi, ci de mai multă vreme.

Pești

Relațiile cu cei din anturaj se pot dovedi mai dificile decât ai fi crezut, dar nu are rost să încerci acum o deblocare, fiindcă orice gest făcut azi poate duce doar la inflamarea conflictelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: