image
Sursa foto: jtv/Veronica Purice-Botnari

Ar fi primit mii de dolari pentru a soluționa un dosar pornit pe tentativă de omor; Avocat și intermediar reținuți de CNA

Un avocat și un intermediar au fost reținuți de CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Persoanele sunt suspectate că ar fi primit remunerări ilicite de la o femeie în schimbul promisiunii de a influența decizia pe o cauză penală, aflată pe rol în instanța de judecată.

Potrivit oamenilor legii, cei doi ar fi pretins și primit 200 de euro și 6 400 de dolari, susținând că ar avea influență asupra unor magistrați din cadrul Judecătoriei Căușeni care examinau un caz de tentativă de omor.

Potrivit denunțătorului, bănuiții i-ar fi promis că pot determina judecătorii să emită o sentință de condamnare cu suspendarea executării pedepsei.

Pe acest caz, a fost pornită o urmărire penală pentru trafic de influență. Luni, în urma măsurilor speciale de investigații, a fost reținut avocatul, iar astăzi a fost reținut și intermediarul. Ambele persoane au fost plasate în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: