image
Sursa foto: Revista TEO

Horoscop 7 mai: Gemenii trebuie să evite schimbările importante

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 7 mai.

Berbec

Chiar dacă azi ești tentat să te ocupi de partea profesională, încearcă să fii cât mai aproape de partener, să ai activități comune cu acesta. Amână deciziile ce țin de job, deoarece azi acționezi cu impulsivitate și nu ai răbdarea necesară să-ți asculți intuiția.

Taur

Un necunoscut băgăcios își face apariția în viața ta. Acesta își va da cu părerea despre anumite aspecte mai personale, iar indiscreția lui te va pune într-o situație inconfortabilă.

Gemeni

Ziua de astăzi nu este favorabilă schimbărilor importante în modul de viață, deoarece ai putea fi tentat să iei decizii pripite care se pare că nu te vor avantaja pe viitor.

Rac

Posibil să intervină o schimbare bruscă în programul de muncă, ești solicitat peste program. Chiar dacă salariul este tentant, nu-ți neglija partenerul pentru a nu te trezi că rămâi singur.

Leu

Recompensele întârzie să apară pe plan profesional. Cineva dorește să profite de naivitatea ta. Încearcă să rămâi focusat și să fii atent asupra lucrurilor pe care le faci azi.

Fecioară

Se pare că vei dori să îți surprinzi partenerul cu o excursie sau cu un cadou pe care și-l dorea de mult timp. Nu este exclus să te implici alături de cei mici în activități școlare (serbări).

Balanță

Te simți singur și izolat față de o lume destul de dinamică și înțelegi că toate principiile tale de viață de până acum nu mai au valabilitate, de aceea încerci pe cât posibil să te adaptezi din mers, deși este destul de greu.

Scorpion

Te implici prea mult în relație, ba chiar îți iei responsabilitatea și asupra familiei partenerului, ceea ce te va conduce în final la vicii, probleme cu alcoolul, din cauza stresului.

Săgetător

Chiar dacă preferi armonia în relații, uneori nu este așa și a venit momentul să faci o selecție riguroasă în cercul de prieteni. Vei reuși să eviți certurile dacă îți vei controla impulsivitatea.

Capricorn

Vei culege rezultate sub formă de câștiguri financiare în urma unei călătorii de afaceri pe care ai șansa să o inițiezi astăzi. Cu această ocazie vei cunoaște persoane potrivite care să te susțină.

Vărsător

Cei din jur vor adopta o atitudine mai rece pentru că succesul tău financiar îți aduce și un orgoliu exagerat. Fii mai îngăduitor cu cei care nu pot fi la același nivel cu tine.

Pești

Astrele sunt azi de partea ta și te pot ajuta să reușești în ce ți-ai propus. Tot ce a fost până acum dificil se va rezolva de la sine. Ai idei constructive, nu întârzia să le pui în practică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: