image
Sursa foto: Getty Images

Man. United, gata să-l demită pe Mourinho în cazul ratării Ligii Campionilor: Oferă 45 de milioane de euro pentru înlocuitor

Manchester United îi pregăteşte debarcarea lui Jose Mourinho, după sezonul extrem de slab al "diavolilor", aflaţi doar pe locul 8 în Premier League după 15 etape, la opt puncte de locul 4, ultimul de Liga Campionilor.

Jurnaliştii englezi susţin că şefii grupării de pe Old Trafford vor să-l aducă din sezonul viitor pe actualul manager al lui Tottenham, Mauricio Pochettino.

United ar fi gata să plătească nu mai puţin de 45 de milioane de euro (40 de milioane de lire sterline) pentru a obţine dezlegarea antrenorului argentinian.

Manchester United ar trebui să-i plătească 34 de milioane de euro lui Jose Mourinho dacă îl va demite. Englezii ar scăpa mai ieftin dacă îl vor demite pe portughez în condițiile ratării calificării în Liga Campionilor, cazul în care clubul de pe Old Trafford va fi nevoit să îi plătească lui "The Special One" 11 milioane de euro.

Pochettino (46 de ani) ar fi refuzat oferta lui United în 2016, înainte ca Mourinho să fie numit pe bancă, şi a mai fost dorit în ultimii ani şi de Real Madrid.

Argentinianul a semnat chiar în vară un nou contract pe cinci ani cu Tottenham, care îi asigură un salariu anual de nouă milioane de euro.

Mauricio Pochettino a venit la Tottenham în 2014, de la Southampton, şi s-a clasat pe loc de Liga Campionilor în fiecare dintre ultimele trei sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: