Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

De ce simulează Neymar? Brazilianul Ronaldo a aflat răspunsul direct de la starul lui PSG

Brazilia, favorita principală la câștigarea Cupei Mondiale din Rusia, a părăsit competiția încă din sferturile de finală, fiind eliminată de Belgia. Toate speranțele erau bazate mai ales pe Neymar, starul naționalei "Cariocas", care nu s-a ridicat însă la nivelul așteptărilor. O recunoaște chiar și brazilianul Ronaldo Nazario, care i-a găsit însă o scuză lui Neymar.

"Cu toții am așteptat mai multe de la el, pentru că el e vedeta echipei. Nu știu dacă a fost din cauza operației de la picior sau din cauza altei probleme, dar l-am văzut destul de limitat pe teren. Să vii la Cupa Mondială la trei luni de la operație e complicat. Să joci primul meci ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, e dificil. El trebuie să învețe din această Cupă Mondială. Are 25 sau 26 de ani, e tânăr, talentat și are multă disponibilitate pe umerii săi", a spus Ronaldo.

Brazilianul Ronaldo susține că l-a luat la întrebări pe Neymar după ce a fost acuzat că simulează sau că exagerează faulturile suferite. Neymar apelează la aceste trucuri de mult timp. Starul lui PSG a fost aspru criticat pentru timpul petrecut căzut pe gazon, în urma faulturilor suferite.

"Am vorbit cu el despre asta în urmă cu ceva timp. Acum cinci ani l-am întrebat de ce o face, iar el mi-a răspuns că o face pentru ca persoana care îl faultează să nu-i poată face și mai multe pagube", a explicat Ronaldo.

Neymar, în vârstă de 26 de ani, a marcat două goluri și a dat o pasă de gol în cele 5 meciuri jucate la Mondialul din Rusia, însă nu a fost capabil să facă mai multe pentru ca echipa sa să treacă de faza sferturilor.

Deși a fost unul dintre cei mai faultați jucători de la Cupa Mondială, cel mai scump fotbalist al planetei a fost ținta ironiilor pe rețelele de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: