image
Sursa foto: Getty Images

După transferul lui Ronaldo, Juventus pregăteşte încă o afacere uriaşă

Manchester United s-ar putea folosi de interesul lui Juventus pentru Paul Pogba și ar putea să obțină semnătura argentinianului Paulo Dybala, conform surselor jurnaliștilor italieni.

Calciomercato.it susține că Jose Mourinho îl urmărește atent pe Dybala, 24 de ani, pe care plănuiește să-l aducă pe Old Trafford la începutul lui 2019.

Mutarea vine în urma dorinței francezului Pogba de a se întoarce la campioana Italiei din ultimele șapte sezoane.

În cele trei etape disputate până acum în Serie A, Dybala a petrecut foarte mult timp pe banca de rezerve a lui Juve, deoarece sistemul de joc al echipei s-a schimbat de la transferul lui Cristiano Ronaldo. A fost titular cu Chievo (2-3), rezervă neutilizată cu Lazio (2-0) și a prins ultimele 10 minute cu Parma (1-2)

În acest moment, pare ca Mario Mandzukic ar fi cel mai potrivit partener pentru CR7 în atacul bianconerilor, alături de Bernardeschi și Costa pe flancuri.

Dybala este, de asemenea, urmărit, de PSG, Real Madrid și Barcelona. Argentinianul nu va pleca de la Juventus pentru o sumă mai mică de 120 de milioane de euro, dar revenirea lui Paul Pogba la Torino poate diminua considerabil suma de transfer.

Argentinianul Paulo Dybala are 25 de ani şi joacă de 6 ani în Italia. Juventus l-a cumpărat în 2015 de la Palermo şi a plătit petru el 40 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: