image
Sursa foto: Getty Images

Acum, ori niciodată: Super transferul lui Bale e aproape

Gareth Bale este o țintă mai veche a lui Manchester United, iar "diavolii" sunt gata să facă o ofertă colosală pentru a-l transfera pe starul lui Real Madrid. Astfel, trupa lui Mourinho i-ar fi spus lui Bale că trebuie să-și forțeze plecarea de la Real dacă vrea să se mai transfere, pentru a-i mai scădea cota.

"Bale a vrut să plece anul trecut, avea ofertă de la Manchester United, iar în acest an propunerea revine în actualitate, deși ei îi cer să spună public că vrea să plece. Dacă vine o ofertă de 140 de milioane, e una bună", a spus jurnalistul spaniol Eduardo Inda.

Cu toate acestea, publicația spaniolă OKDiario spune că United vrea să pluseze până la 200 de milioane de euro, iar Bale va primi un salariu de 30 de milioane de euro anual.

Galezul de 28 de ani e nmulțumit după ultimul sezon, în care a jucat destul de puțin. În finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, Bale a fost rezervă, dar a marcat de două ori. După acel meci, părea că Bale nu mai este atât de decis să plece, însă acum se pare că galezul s-a răzgândit.

Bale a semnat cu madrilenii în 2013, iar Real le-a plătit celor de la Tottenham 91 de milioane de euro, sumă record la acea vreme, care a ajuns apoi la 100,8 milioane, cu tot cu bonusuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: