image
Sursa foto: digisport.ro

În sfârşit: Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord

Transferul lui De Gea la Real Madrid a fost extrem de mediatizat în ultimii doi ani, însă abia acum el se va concretiza. Cel puţin aşa scrie presa din Spania, care susţine că spaniolii au ajuns la un acord cu Manchester United.

"Albii" au bătut palma atât cu gruparea de pe "Old Trafford", cât şi cu internaţionalul spaniol, scrie Don Balon. Sursa citată menţionează că transferul se va ridica la 100 de milioane de euro. Florentino Perez, un mare admirator al lui De Gea, îşi va vedea, în sfârşit, visul împlinit: îl va avea în poartă pe goalkeeper-ul de 27 de ani, pe care îl vânează încă de acum două veri.

Spaniolii scriu că agentul portarului, Jorge Mendes, a negociat această mutare cu oficialii lui United de săptămâni bune şi că, abia acum, a primit "verde". În această afacere ar putea intra şi transferul lui Isco, fotbalist pe care Mourinho şi-l doreşte cu ardoare în Anglia. Astfel, o altă variantă ar fi un schimb De Gea - Isco, plus o sumă de bani care ar urma să fie achitată de la Real Madrid.

Nemulţumit de faptul că nu este titular de drept, Isco ia serios în calcul despărţirea de Real Madrid în această vară. Chiar dacă mijlocaşul iberic nu va fi inclus în afacere, spaniolii scriu că Real Madrid are bani pentru De Gea: urmează să încaseze 55 de milioane de euro din transferul definitiv al lui James Rodriguez la Bayern Munchen.

În urmă cu o lună, de Gea a discutat cu Jose Mourinho, pe care l-a informat despre decizia luată și l-a rugat să-i dea voie să plece. Acum, portarul a primit acceptul lui Manchester United, şi, din vară, va îmbrăca tricoul Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: