image
Sursa foto: Jurnal.md

Deputatul PD Marcel Răducan, numit în funcția de director al Consiliului Concurenței; Lupu: „Îi mulțumim pentru devodament”

Deputatul PD Marcel Răducan este noul șef al Consiliului Concurenței, fiind numit în funcție astăzi de Parlament. Răducan urmează să renunțe la calitatea de membru al partidului de guvernare.

„E o persoană care a stat la baza înființării PD. Să-i mulțumim pentru devodament, pentru energia depusă pe parcursul deceniilor pentru activitatea PD și să-i dorim mult succes pe tărâmul de muncă care îl așteaptă”, a declarat colegul său de partid, Marian Lupu.

„Vreau să le mulțumesc tuturor, chir și celor care nu au votat. Vă mulțumesc pentru conlucrarea în această perioadă de timp care a fost productivă. Sper să nu vă dau de gol”, a spus Răducan.

Tot astăzi, Parlamentul a numit și vicepreședinții Consiliului Concurenței - Mihail Ciubotaru și Ion Maxim, dar și membrii autorității – Ala Popescu și Viorel Moșneaga.

Candidaturile numite au depus jurământul de învestire de la tribuna centrală a Parlamentului.

Începând cu 9 decembrie 2014 şi până în prezent Marcel Răducan ocupă funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, funcţie deţinută şi în perioada 2005–2009, 2009–2010 şi 2010–2011, fiind membru al fracţiunii PD.

În 2009 a fost numit în funcția de ministru al dezvoltării regionale și construcțiilor al Republicii Moldova. A fost în funcție până în decembrie 2014, în exercițiu – până la învestirea cabinetului Gaburici în februarie 2015.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: