image
Sursa foto: rizin.14

Răsturnare de situație în cazul meciului lui Mayweather, de pe 31 decembrie

Revenirea lui Floyd Mayweather în ring a fost anunțată cu surle și trâmbițe în Japonia, însă totul a fost o mare neînțelegere. Cel puțin așa spune chiar Mayweather, care a ținut să lămurească informațiile potrivit cărora ar fi semnat un contract pentru a lupta cu Tenshin Nasukawa, pe 31 decembrie.

Mayweather susține că a fost neatent și a fost indus în eroare de oficialii celor de la Rizin, când aceștia au apărut la conferința de presă, iar lupta propusă a fost prezentată într-o manieră asupra căreia nu se căzuse încă de acord.

"Acum, după ce m-am întors acasă, după o călătorie lungă și dezamăgitoare la Tokyo, am timp să mă adresez vouă, fanilor mei și mass-mediei cu privire la evenimentul de pe 31 decembrie care a fost anunțat recent. În primul rând, vreau să fie clar că eu, Floyd Mayweather, niciodată nu am acceptat un meci oficial cu Tenshin Nasukawa. De fapt, cu tot respectul, nu am auzit niciodată de el până la călătoria mea în Japonia.

În cele din urmă, am fost rugat să particip la o demonstrație de 9 minute, cuprinzând trei runde împotriva unui adversar selectat de compania Rizin. Ceea ce știu este că am fost informat de Brent Johnson, de la One Entertainment, că urma să fie o demonstrație pusă în scenă pentru un mic grup de persoane înstărite, contra unei sume foarte mari.

Această demonstrație a fost aranjată ca "Meci Special", pentru scopuri de divertisment efectiv, fără a avea intenția de a fi a fi pe un fight card oficial și nici măcar să fie televizată în toată lumea. Odată ce am ajuns la conferința de presă, eu și echipa mea am fost total distrași într-o nouă direcție în care acest eveniment urma să aibă loc și ar fi trebuit să-i fi pus capăt imediat.

Sincer, vreau să cer scuze fanilor mei pentru informația care a indus în eroare și care a fost anunțată în timpul acelei conferințe de presă și vă pot spune că până și eu am fost complet orbit de aranjamentele făcute fără consimțământul sau aprobarea mea. (...) Sunt un pugilist retras, care câștigă sume impresionante pe tot globul, pentru apariții, conferințe și ocazional mici demonstrații", a precizat Mayweather.

Floyd Mayweather (41 de ani), campion mondial la 5 categorii de greutate, și-a anunțat retragerea în august 2017, după ce a câștigat prin knock out tehnic în fața starului din artele marțiale mixte, Conor McGregor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: