image
Sursa foto: Facebook/Tinerii DA

Dinu Plîngău: „Sper oamenii să se pătrundă de gravitatea lucrurilor; Andrei Năstase luptă cu niște bandiți din anii '90”

Sper oamenii să se pătrundă de gravitatea lucrurilor și să înțeleagă că Andrei Năstase luptă cu niște bandiți din anii '90, care acum reprezintă mafia imobiliară. Ei fără jenă taie parcuri, construiesc peste morminte, amenință și cumpără. Ei sunt baronii Moldovei sărăcite. Declaraţiile au fost făcute de către preşedintele Organizaţiei Tinerii DA, Dinu Plîngău.

„Ei au bani și o schemă care lucrează ani, vor pune în priză toate resursele ca să-l saboteze pe primarul ales. Andrei Năstase are mandatul de la cetățeni, niște live-uri și intenții bune”, a mai spus Dinu Plîngău.

„Cei care invocă ideea că ar trebui demolat cinematograful Gaudeamus deoarece este un edificiu construit pe timpul URSS-ului, le propun să înceapă demolarea de la clădirea Parlamentului! Clădirea Parlamentului nu doar este construită de sovietici, dar și nu-i rentabilă, cheltuim prea mulți bani pentru întreținere și pe lângă altele, cei care-s acolo ne și mai fură. Multe clădiri administrative au fost construite de sovietici. Hai să le demolăm”, a adăugat Dinu Plîngău.

Totodată, preşedintele Organizației Tinerii DA spune că „Chișinăul nostru a văzut totul, striptease club în subsolul Muzeului Național, discotecă în Reședința de Stat, de ce nu ar mai vedea și un bloc de locuit deasupra unor morminte”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: