image
Sursa foto: Profimedia

Taylor Swift, acord cu Real Madrid! ”Mașina de făcut bani” a schimbat calendarul din La Liga

Florentino Perez a decis să înceapă modernizarea stadionului Santiago Bernabeu în urmă cu aproximativ patru ani, iar costul suportat de Real Madrid a fost unul de aproape un miliard de euro.

Noua arenă a devenit una ultra-modernă, iar stadionul este ”victima” noilor sale facilități.

Taylor Swift va porni în turneul ”The Eras Tour” în luna mai și va cânta în mai multe orașe importante din Europa, printre care se numără și Madridul.

Artista este o adevărată ”mașină de făcut bani”. Vedeta care are o relaţie cu Travis Kelce, jucătorul echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, a generat un impact financiar pentru NFL şi pentru echipa partenerului său de 331,5 milioane de dolari, conform datelor furnizate de Apex Marketing Group.

Concertul lui Taylor Swift din capitala Spaniei era programat pentru data de 30 mai, dar artista a mai solicitat încă un eveniment, datorită numărului mare de cereri. Evenimentul necesită cel puțin trei zile de pregătire, iar ultimul meci al ”Galacticilor” din La Liga, cu Betis Sevilla, era programat în data de 26 mai.

Astfel, conform celor de la The Athletic, La Liga a acceptat cererea celor de la Real Madrid și a schimbat data ultimului meci din campionat pentru a facilita misiunea artistei.

Ultimul meci al Realului din La Liga va avea loc în data de 25 mai, iar concertele artistei Taylor Swift se vor desfășura pe 29 și 30 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: