image
Sursa foto: Getty Images

"Here we go": Liverpool i-a achitat clauza de reziliere unui star din Premier League! Anunțul zilei în mercato

Liverpool a bătut palma cu Brighton pentru transferul lui Alexis Mac Allister (24 de ani).

Este prima mutare reușită de "Cormorani" în perioada de mercato a verii. Transferul a fost anunțat pe Twitter de jurnalistul Fabrizio Romano, cunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, dar și pentru sintagma "Here we go" (n.r. Să mergem) atunci când o mutare este finalizată.

Potrivit italianului, Liverpool i-a achitat clauza de reziliere lui Mac Allister. Suma exactă nu este cunoscută, însă ar fi considerabil mai mică decât cea vehiculată până acum, 70 de milioane de euro.

Campionul mondial va semna un contract care îl va ține pe Anfield până în vara anului 2028. Transferul urmează să fie oficializat săptămâna aceasta, după ce Mac Allister va efectua cu succes vizita medicală.

Mac Allister a fost transferat de Brighton de la juniorii lui Argentinos, în 2019, pentru 8 milioane de euro.

Sezonul acesta, mijlocașul central nu doar că a contribuit la câștigarea Cupei Mondiale de către Argentina, ci a avut prestații excelente și în Premier League.

Capabil să joace atât ca mijlocaș "box to box", cât și ca închizător sau număr 10, Mac Allister o va ajuta pe Liverpool să treacă mai ușor peste problemele din compartimentul median.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: