image
Sursa foto: Getty Images

Oamenii cred că e o porcărie: Buffon a dezvăluit când își va încheia cariera

Legendarul Gianluigi Buffon a împlinit 41 de ani la finalul lunii ianuarie, însă nici nu se gândește să se retragă, deși a mai anunțat că ar vrea să pună punct carierei. Între timp, portarul ajuns de la Juventus la PSG a făcut o declarație interesantă.

Mai în glumă, mai în serios, italianul a spus că "visez să fiu pe teren până la 80 de ani, să fiu bunicul portarilor, cu baston și numărul unu pe tricou. În același timp, îmi pot imagina că totul se poate termina mâine. Nu îmi fixez limite. Anul trecut, mă gândeam să renunț, iar asta mi-a creat prea multă negativitate. Am nevoie de entuziasm, nu am încetat să visez", a spus Buffon pentru Sportmediaset.

Gianluigi Buffon a semnat pe un an cu PSG în iunie 2018, după o carieră de 17 ani la Juventus. Iytalianul are și o opțiune de a-și prelungi cu un an angajamentul.

"O experiență foarte frumoasă. După 40 de ani, am ieșit din zona mea de confort, pentru a reveni pe teren și în viață. Oamenii cred că e o porcărie, dar doar faptul că încerc să învăț o nouă limbă mă face să evoluez, îmi deschide orizonturile. Cred că am ales PSG pentru experiența pe care aș putea-o căpăta", a explicat Buffon.

Întrebat ce simte după ce a petrecut 17 ani la Juventus, italianul a răspuns: "O simt ca pe o prietenă veche, mă îndrăgostesc de ea, ne vom iubi mereu...Ne despărțin fără regrete, cu respect și stimă", a spus Buffon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: