image
Sursa foto: privesc.eu

Comisia de anchetă pentru investigarea fraudei bancare a obținut raportul Kroll 2: Ce spune Alexandru Slusari

După ce Comisia de anchetă pentru investigarea fraudei bancare a obţinut raportul Kroll 2, preşedintele comisiei, Alexandru Slusari spune că totuşi acesta nu conține și lista beneficiarilor, care se află în posesia Procuraturii.

"Cu părerea de rău nu am primit deocamdată lista beneficiarilor finali, care, apropo, se află mai mult de un an la Procuratura, față de care trollii nu știu de ce nu au avut nici un interes. Nu aveți întrebări la Harunjen ? ", a declarat Alexandru Slusari.

Totodată, Slusari a menţionat că în cel mai scurt timp comisia va obţine această listă, iar astăzi Comisia se va întruni în şedinţă pentru a decide asupra publicării raportului Kroll 2.

La şedinţa de astăzi a comisiei vor fi audiați fostul ministru al Economiei în perioada 2010-2014, Valeriu Lazăr, și fostul șef al Centrului Național Anticorupție, Viorel Chetraru.

Până în prezent, raportul final al companiei Kroll nu a fost făcut public, în pofida solicitărilor expuse de societatea civilă și fostele partidele de opoziție, aflate acum la guvernare.

Reprezentanții companiei Kroll s-au aflat ieri într-o vizită de lucru la Chișinău, în cadrul căreia au avut întrevederi cu membrii Comisiei de anchetă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: