image
Sursa foto: realmadrid.com

Primul transfer din mandatul de principal al lui Solari: Lovitură dată de Real

Florentino Perez este foarte mulțumit de Santiago Solari, astfel că după ce i-a făcut acestuia contract de antrenor principal, a trecut și la întărirea lotului. Jurnaliștii de la Marca, cotidianul de casă al ”galacticilor”, au publicat în ediția de miercuri, 14 noiembrie, un material în care au scris că oficialii lui Real au ajuns la un acord cu omologii de la River Plate pentru transferul lui Exequiel Palacios (20 de ani). În schimbul transferului, spaniolii vor achita suma de 20 de milioane de euro.

Doar 15 milioane de euro vor fi scoase din ”vistieria” Realului, diferența de 5 milioane de euro urmând a fi acoperită sub formă de diverse bonusuri. Exequiel Palacios, care a fost dorit și de FC Barcelona, dar și de Atletico Madrid, a fost convins să accepte oferta deținătoarei Champions League după ce i s-a transmis clar că nu va fi adus pe ”Santiago Bernabeu” pentru a fi rezervă.

În consecință, Palacios va semna contractul cu gruparea blanco pentru 5 ani.

Palacios a jucat 27 de meciuri în Superliga din Argentina pentru River și 9 partide în Copa Libertadores. El a debutat la 16 ani în fotbalul mare și a fost convocat de două ori la naționala Argentinei. A evoluat 66 de minute cu Guatemala (3-0), meci în care a oferit un assist, și 54 de minute cu Columbia (0-0), ambele întâlniri având caracter amical.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: