image
Sursa foto: Getty Images

Sarri mai are fix două săptămâni pe banca lui Chelsea: Înlocuitorul său e cel mai bun marcator din istoria clubului

Maurizio Sarri (60 de ani) e ca și plecat de la Chelsea, iar urmașul său ar putea fi un nume uriaș din istoria londonezilor. Roman Abramovic nu mai are răbdare cu Sarri, care va sta pe bancă ultima dată la finala Europa League, cu Arsenal, pe 29 mai, adică peste exact două săptămâni.

Patronul londonezilor caută un antrenor care să cunoască mai bine clubul, după ce Sarri nu a fost prea carismatic și nici rezultatele nu au fost de partea sa. Astfel, potrivit presei italiene, Frank Lampard ar fi favorit să-i preia locul.

În prezent, fostul mijlocaș antrenează, de la începutul sezonului, la Derby County, în Liga a doua din Anglia, acolo unde a și debutat ca antrenor. Rezultatele sale sunt bune pe banca lui Derby, cu care mai are contract până în vara anului 2021.

Ajuns la 40 de ani, Lampard este o adevărată legendă pe Stamford Bridge, acolo unde a jucat 13 ani și a fost cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 211 goluri în 640 de meciuri oficiale.

În plus, "Lamps" e foarte iubit de fani și e considerat unul dintre cei mai mari mijlocași din generația sa și din istoria fotbalului.

Lampard a ajuns la Chelsea în 2001, de la West Ham, pentru 11 milioane de lire sterline (aproximativ 12,67 milioane de euro), iar în 2014 a părăsit clubul și a jucat la Manchester City și la New York City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: