image
Sursa foto: Partidul Șor

Marina Tauber după ședința de judecată: Nu am vorbit cu Ilan Șor, am INTERDICȚIE din partea instanței

UPDATE 15:25 Marina Tauber a făcut declarații pentru presă după ce a ieșit din sala de judecată. Aceasta a inut să precizeze că nu-și recunoaște vina și că are interdicție de a vorbi cu Reghina Apostolova, Ilan Șor și alte persoane.

Tauber a spus că reținerea ei a fost „un răspuns” de la Igor Dodon și Zinaida Greceanâi pentru că ea și-a permis să „deschidă gura” despre ilegalitățile comise de Greceanâi. Marina Tauber a mai menționat că Reghina Apostolova este internată în continuare la spital.

__________

UPDATE13:55 // Ședința de judecată în cazul celor deputate din Partidul Șor încă NU a început. Membrii partidului spun că se tergiversează intenționat procesul, din acest motiv judecătorii încă nu s-au prezentat la ședință.

___________

Protest la Curtea de Apel Chișinău în susținerea deputatelor Partidului Șor - Marina Tauber și Reghina Apostolova. Astăzi magistrații de la Curtea de Apel urmează să examineze solicitarea procurorilor de la PA. Marina Tauber și-a luat la ședința de judecată și pașaportul pe a-l lăsa instanței, drept dovadă că nu are de gând să părăsească țara.

Declarațiile Marinei Tauber în timpul deliberărilor.

Începând cu ora 13:00, Curtea de Apel Chișinău va examina recursul procurorilor anticorupție privind măsurile privative de libertate aplicate Judecătoria Chișinău, în privința deputatului Marina Tauber (arest la domiciliu ) și deputatului Reghina Apostolova (control judiciar).

De pe pragul instituției Marina Tauber a declarat că ea și Reghina Apostolova sunt „deținuți politici”. Mai mult, Tauber și-a luat la ședința de judecată și pașaportul pentru a-l pune la dispoziție instanței, pentru a fi siguri că ea nu are nicio intenție de a fugi din țară.

Jurnal.mdJurnal.md

Susținătorii Partidului Șor scandează „Victorie”, „libertate”.

Partidul ȘorPartidul Șor

Partidul ȘorPartidul Șor

Evenimentul poate fi urmărit aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: