image
Sursa foto: Getty Images

Alexis Sanchez, interzis în SUA: Motivul pentru care chilianul nu a făcut deplasarea cu United

Alexis Sanchez (29 de ani) a primit ”interzis” din partea USA, astfel că nu a putut face deplasarea alături de Manchester United în vederea meciurilor amicale pe care ”diavolii roșii” le vor disputa acolo în pre-sezon.

Mijlocașul chilian n-a primit viza de America din cauza condamnării cu închisoarea pe care a primit-o în Spania, pe vremea în care evolua pentru FC Barcelona. Concret, Sanchez a fost condamnat în februarie la 16 luni de închisoare cu suspendare, pentru evaziune fiscală. Cum pedeapsa a fost mai mică de doi ani, atacantul a scăpat de executarea pedepsei.

Oficialii celor de la United speră însă că situaţia jucătorului va fi rezolvată zilele viitoare, după cum a afirmat un purtător de cuvânt al clubului, la Los Angeles. Sanchez, a cărui naţională nu a fost la Cupa Mondială 2018, a reluat săptămâna trecută antrenamentele cu "diavolii roşii".

Potrivit BBC, fotbalistul lucrează cu avocaţii săi pentru a se putea alătura lotului lui United în SUA. Vicecampioana Angliei, fără fotbaliştii ce au evoluat la Mondial, au plecat duminică spre SUA, unde va disputa cinci meciuri de pregătire, primul fiind vineri, la Los Angeles, împotriva echipei mexicane Club America.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: