image
Sursa foto: Jurnal.md

Imaginea zilei // Mesajul Diasporei din Londra, pe un panou din Chișinău: „Slujesc țării și poporului, nu dictatorului”

„Slujesc țării și poporului, nu dictatorului” - este mesajul care se conține pe un panou stradal din Chișinău, prin care Diaspora din Londra încearcă să sensibilizeze polițiștii din Republica Moldova, astfel ca aceștia să treacă de partea poporului.

„Bannerul nostru este un protest față de actuala guvernare și față de toate instituțiile statului capturate de sistem. Este o scrisoare deschisă a Diasporei către Moldova de a nu ceda presiunilor murdare ale puterii și a lupta până la capăt”, afirmă reprezentanții Celulei de criză din Marea Britanie - FreeMoldova.

Panoul se află la intersecția dintre străzile Ismail și Hâncești din capitală și este una dintre acțiunile organizate grupul FreeMoldova Londra, în perspectiva marelui protest din 26 august.

„Să nu creadă autoritățile că Diaspora nu urmăreşte atent ce fac ei şi nu informează în exterior despre realitățile din Moldova. În acelaşi timp, e important ca cei rămaşi încă acasă să ştie că diaspora este alături de ei”, ne-au declarat reprezentanții Diasporei din Londra.

„Bannerul nostru este un protest față de actuala guvernare și față de toate instituțiile statului capturate de sistem. Este o scrisoare deschisă a Diasporei către Moldova de a nu ceda presiunilor murdare ale puterii și a lupta până la capăt. Vrem ca fiecare cetățean al țării să știe că diaspora este alături de ei și că vom lupta împreună. De asemenea dorim să atenționăm forțele de ordine să fie de partea poporului și nu a dictatorului. Dorim pe această cale să chemăm toți moldovenii de-acasă și de peste hotare să vină pe 26 August la protest, noi facem ultimele pregătiri și vom fi acolo pentru o Moldova liberă”, au mai spus concetățenii noștri din grupul FreeMoldova Londra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: