image
Sursa foto: Getty Images

Luka Modric, jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute de la Real Madrid, după plecarea lui Ronaldo la Juventus

Mijlocaşul Luka Modric este jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute de la Real Madrid, după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, informează AS.

Internaţionalul croat, proaspăt vicecampion mondial, este unul dintre cei mai tăcuţi şi modeşti fotbalişti de top şi nu obişnuieşte să iasă prea mult în evidenţă, în afara terenului. Dar mijlocaşul în vârstă de 32 de ani, care a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale 2018, a devenit cel mai popular jucător al Realului, după ce Ronaldo s-a transferat la Juventus.

Jurnaliştii de la AS nu vin cu cifre oficiale, dar au stat de vorbă cu conducerea magazinului oficial al grupării "Blanco", care le-a dezvăluit că Modric este jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute, în prezent.

Şi Cristiano Ronaldo continuă să vândă foarte bine. Conform Yahoo Italia, Juventus Torino a vândut peste 500.000 de tricouri ale starului portughez, în ziua oficializării transferului lui Cristiano Ronaldo. Potrivit sursei citate, 500.000 de tricouri au fost vândute pe site-ul clubului, iar aproximativ 20.000 de Adidas. Preţul unui tricou este de 104 euro, ceea ce înseamnă încasări de peste 50 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus Torino, a anunţat campioana Italiei, care a precizat că suma transferului atacantului portughez de la Real Madrid este de 112 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: