image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, din nou față în față cu Mourinho: Ce semnificație va avea duelul cu The Special One

Campioana Italiei, Juventus Torino, va juca în grupa H a Ligii Campionilor cu Manchester United. Transferat în această vară de Juventus de la Real Madrid, pentru suma de 117 milioane de euro (cu toate taxele incluse), Ronaldo se va întoarce pe Old Trafford.

Starul lusitan a jucat şase ani pentru Manchester United, care l-a cumpărat de la Sporting Lisabona, în 2003, pentru 17,5 milioane de euro şi l-a vândut la Real Madrid, în 2009, în schimbul a 94 de milioane de euro.

Portughezul a marcat 118 goluri în 292 de meciuri pentru United, după care a înscris de 450 de ori în 438 de partide în cei nouă ani petrecuţi la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo îl poate reîntâlni pe Jose Mourinho, dacă tehnicianul lui United nu va fi demis. Cei doi au colaborat la Real Madrid între 2010 şi 2013, însă nu s-ar fi despărţit în relaţii tocmai bune, acesta fiind şi motivul pentru care "The Special One" a decis să nu-l oferteze pe compatriotul său în această vară.

Imeidat după despărțirea de Real Madrid, Jose Mourinho a scos la iveală și momentele tensionate pe care le-a trăit în cei trei ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. Tehnicianul portughez a dezvăluit că a avut un conflict cu Cristiano Ronaldo, din cauză că acesta se credea cel mai bun și considera că sfaturile lui Mourinho nu îl pot ajuta să evoleze.

"Am avut o singură problemă cu Cristiano Ronaldo, foarte simplă, care a intervenit în momentul în care un antrenor și-a criticat jucătorul din punct de vedere tactic, încercând să îmbunătățească ce se putea îmbunătăți. În acel moment, nu a primit critica foarte bine, pentru că, poate, credea că le știe pe toate și antrenorul nu îl poate ajuta să evolueze", spunea Jose Mourinho, potrivit presei internaționale.

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Ligi ale Campionilor. Primul trofeu a fost chiar în tricoul celor de la Manchester United. Alături de Juventus și Manchester United, din grupa H mai fac parte Valencia și Young Boys Berna.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: