image
Sursa foto: digi24.ro

Criminala de la metroul din București, care a aruncat o tânără în fața trenului, a fost condamnată la închisoare pe viață

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, a primit închisoare pe viață. Decizia a fost luată de Tribunalul București și poate fi contestată cu apel în următoarele 10 zile.

Femeia acuzată că a aruncat o tânără în faţa metroului din București, în decembrie anul trecut, a primit închisoare pe viaţă. Tribunalul Bucureşti a dictat, după un proces care a durat o jumătate de an, prima sentinţă în acest proces. Decizia vine după ce medicii legişti au stabilit că, deşi Magdalena Şerban suferă de tulburări psihice, poate totuşi să răspundă penal.

De asemenea, instanța de judecată a decis să o oblige pe Magdalena Șerban la urmarea unui tratament medical pentru amelioarea stării ei de sănătate. Judecătorii au hotărât și ca Magdalena Șerban să plătească daune rudelor victimei ucise în decembrie anul trecut, dar și tinerei care a reușit să se salveze, 60.000 de euro în total.

Magdalena Şerban a fost condamnată pentru săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.

Pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: