image
Sursa foto: jurnal.md

"AFARĂ! Rușine istorică!" Reacția presei germane, după eliminarea campioanei de la Cupa Mondială

Germania a părăsit rușinos Cupa Mondială din Rusia, unde a ocupat ultimul loc în Grupa F, din care s-au calificat mai departe Suedia și Mexic și din care a mai făcut parte Coreea de Sud. Miercuri, în ultimul meci, deținătoarea trofeului a pierdut cu 0-2 în fața asiaticilor. Presa germană a reacționat imediat după eliminarea naționalei conduse de Joachim Low.

Publicația Der Spiegel a precizat că este pentru prima dată când Germania părăsește un turneu final de Cupă Mondială încă din prima fază a competiției.

Bild: "Afară! Coșmarul nostru de la Cupa Mondială s-a adeverit. Eșec pentru Germania, după încă o prestație slabă și părăsește Rusia cu capul plecat. [...] înfrângerea cu 0-2 în fața Coreei de Sud a fost vârful unei Cupe Mondiale jenante pe care au făcut-o Jogi Low și echipa sa".

Kicker: "Eliminare istorică! Campioana Mondială Germania este afară".

Spiegel: "Germania e afară! Este o rușine istorică: pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale, naționala Germaniei este eliminată din prima rundă. A pierdut un joc slab cu 0-2 în fața Coreei de Sud".

Germania a terminat pe ultimul loc în Grupa F, cu 3 puncte, două goluri marcate și 4 primite.

Suedia și Mexic (câte 6 puncte) merg mai departe în faza optimilor de finală, în timp ce sud-coreenii au terminat pe locul al treilea, tot cu 3 puncte, la fel ca Germania, dar cu golaveraj 3-3 și victorie în meciul direct.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: