image
Sursa foto: losc.fr

Virgiliu Postolachi a semnat cu Lille, la două zile după golul superb marcat pentru PSG

Atacantul în vârstă de 19 ani Virgiliu Postolachi, a părăsit PSG la mai puţin de două zile după golul superb, cu călcâiul, din amicalul cu Dynamo Dresda. Acesta a semnat un contract pe patru ani cu Lille, care l-a prezentat deja pe site-ul oficial.

Postolachi a ajuns în Franţa încă de la vârsta de doi ani, iar în 2013 s-a alăturat Academiei lui PSG. În 2016 a devenit campion al Franţei cu echipa Under 17 a parizienilor, performanţă repetată un an mai târziu, când a reuşit o "dublă" în finala câştigată cu 3-0 contra lui Monaco.

Atacantul, descris drept ''atletic şi polivalent, generos în efort, dotat cu joc de cap şi cu spatele la poartă'', a semnat primul contract de profesionist cu PSG în 2018 şi a marcat două goluri în şase meciuri în UEFA Youth League.

Lille a anunţat însă că Postolachi va juca mai întâi la echipa de tineret.

"Virgiliu este un jucător foarte interesant, pe care am avut şansa să îl aducem. Este un număr 9, un jucător înalt cu abilităţi de a marca, dar nu numai. Munceşte din greu şi este capabil să creeze dezechilibre în zona ofensivă. Antrenorii noștri îl vor ajuta să crească. Este încă tânăr și are o marjă bună de progres, care ar trebui să-i permită să ajungă la prima noastră echipă", a anunţat directorul general al lui Lille, Marc Ingla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: