image
Sursa foto: digisport.ro

Pogba s-a înţeles cu Barcelona: Salariul uriaş pe care îl va avea francezul

Paul Pogba s-a înţeles cu Barcelona asupra viitorului contract. Clubul catalan mai trebuie să o convingă pe United să accepte transferul, lucru care nu va fi la fel de uşor.

Deşi l-a luat pe Vidal, formaţia de pe Camp Nou încearcă să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor. A făcut deja o ofertă lui Manchester United pentru mijlocaşul francez: 50 de milioane de euro, plus Yerry Mina (fundaş columbian dorit de Mourinho) şi Andre Gomes. "Diavolii" o consideră insuficientă, mai ales că timpul până la startul sezonului e unul scurt, iar "Specialul" nu va avea timp să aducă un înlocuitor pe măsură.

Totuşi, negocierile vor continua, mai ales că jucătorul a acceptat fără prea multe reţineri oferta catalanilor. Conform sport.es, Pogba şi-a dat acordul să se transfere la Barcelona, unde a fost convins cu un salariu de 100 de milioane de euro pentru cei 5 ani de contract.

Campion mondial cu Franţa în această vară, în Rusia, Paul Pogba a fost cumpărat de Manchester United în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, după ce îl cedase gratis la torinezi patru ani mai devreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: