image
Sursa foto: Facebook/Igor Botea

Fostul șef al IP Rezina a plecat din funcție cu tot cu zestre: A luat mobila, televizorul și a demontat și un climatizator

Fostul şef al Inspectoratului de Poliție Rezina, Igor Botea, care a demisionat din funcție la sfârșitul săptămânii trecute, a plecat de la locul de muncă cu toată zestrea din birou. A luat mobila, televizorul și chiar și un climatizor.

Reprezentanții instituției au confirmat că fostul inspector șef și-a luat tot ce avea în biroul de serviciu, dar au precizat că aceste obiecte îi aparțineau.

Igor Botea a scris cererea de demisie la sfârșitul săptămânii trecute. Despre evacuarea patrimoniului din biroul său a scris un publicația locală Cuvântul.

„Nişte persoane, în frunte cu un ofiţer de poliţie, scot „condiţionerele” şi mobila instalate relativ nu demult în incinta Inspectoratului de Poliţie Rezina şi le încarcă într-un automobil. Pleacă inspectorul-şef Igor Botea? (...) Dar ce legătură are asta cu patrimoniul inspectoratului?”, scrie publicația.

Contactată de Jurnal, Irina Burdujan, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, a declarat că mobila, climatizorul și televizorul erau proprietatea personală al lui Igor Botea.

„Domnul polițist și-a dat demisia din propria dorință. Toate lucrurile car erau fost încărcate în automobil sunt lucrurile personale care îi aparțin. Dumnealui și-a luat lucrurile personale, nu a luat ceva străin”, a precizat Irina Burdujan.

boteabotea

Igor Botea a fost numit în funcția de șef al Inspectoratului Rezina în octombrie 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: