image
Sursa foto: m.adevarul.ro

Tatăl Alexandrei, despre căutări: Am trecut la o stradă de ea, mă învinovățesc foarte mult

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a declarat că încă o mai caută pe fată și se învinovățește că nu a putut face mai mult. Bărbatul a spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanță de locul unde Alexandra era ținută, informează Mediafax.

„La câte am văzut și eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice... Da, e posibil. Și azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva”, a spus tatăl Alexandrei, la Antena 3.

Ioan Măceșanu a mai spus că, în timpul căutărilor, s-a aflat la o stradă distanță de locul unde Alexandra era sechestrată.

„Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal și ea a fost pe Craiovei. Mă învinovățesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn”, a spus bărbatul.

Întrebat dacă el a spart uşile la primele percheziții, bărbatul a admis că aşa s-a întâmplat: „Da. Pentru că eram dornic să găsesc fata. Nu ştiu, eu am mers mai în faţă, am fugit mai repede”.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieșirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: