image
Sursa foto: facebook.com/chiril.motpan

Plahotniuc se află la Miami? Un deputat publică IMAGINI: „Își odihnește mădularele pe plaje luxoase, flancat de bodyguarzi”

Fostul șef al PD, Vladimir Plahotniuc, care a fugit din țară imediat după pierderea puterii, s-ar afla la Miami, împreună cu familia. Cel puțin asta afirmă deputatul ACUM Chiril Moțpan, care a publicat câteva imagini și un filmuleț pe care spune că le-a primit de la un moldovean aflat în SUA.

„Plahotniuc este, deocamdată, în libertate. Își odihnește mădularele pe cele mai luxoase plaje din lume. La câte miliarde de dolari a furat, căderea de pe tronul Moldovei nu l-a afectat prea tare, se pare. Împreună cu familia, se bucura de plăcerile vieții. Și anul acesta a ales sa se odihnească pe plajele cu nisip auriu din Miami, acolo unde a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie. S-a cazat într-un hotel de cinci stele, în apartamente împărătești, pentru că așa îi stă bine unui „hoț în lege”. Câteva poze fugare, un filmuleț cu o durată de doar câteva secunde... Este de înțeles precauția autorului. Să te apropii de Plahotniucul flancat de câțiva bodyguarzi trebuie să fii foarte curajos”, afirmă Chiril Moțpan.

Potrivit deputatului, Plahotniuc s-a odihnit tot la Miami și în 2017, când, împreună cu alți PD-iști, ar fi închiriat ultimul etaj, cu piscină, în The Setai Miami Beach. Plăcerea i-ar fi costat circa 700.000 de dolari, spune Moțpan.

„Și nu a achitat el, Plahotniuc nu lasă urme, ci V. N., unul din servitorii devotați. Plahotniuc poate irosi, fără niciun regret, milioane de dolari pentru propriile plăceri pentru că nu-i cheltuie pe ai lui. Pentru că nu sunt munciți. Ii cheltuie pe ai cetățenilor batjocoriți, sărăciți și înglodați în datorii pentru zeci de ani înainte. Nu are remușcări și nici nu-și bate capul de acei care mai cred că mahărul de Grozești va reveni pe cal alb. Va reveni, dar...doar în cătușe. Plahotniuc mai este în libertate, spre deosebire de Gheorghe Petic, care suporta consecințele regimului criminal. Plahotniuc se bucură de plăcerile vieții. Deocamdată. Și este atent la fiece foșnet de frunze. Își suspectează apropiații de infidelitate. Știe că va fi trădat. Iar un judecător onest va emite, mai devreme sau mai târziu, un mandat de arest pe numele său. Și va fi adus, încătușat, in fața unei instanțe liberă și independentă. Pentru că dreptatea învinge întotdeauna”, a mai declarat Chiril Moțpan.

Noutăţile partenerilor

comentarii: