image
Sursa foto: captură video

Miss Moscova și-a pierdut titlul după ce a distrus coroana primită; Mai mult, a fost prinsă și cu minciuna

Alesia Semerenko a pierdut titlul de "Miss Moscova" câștigat recent. Titlul i-a fost retras și reportat fetei clasate pe locul 2 la respectivul concurs de frumusețe, Ksenia Palenova.

Alesia Semerenko trebuia să participe la diverse evenimente, dar mereu a invocat că-i este rău, că este bolnavă și că nu poate participa.

Dar a fost prinsă cu minciuna după ce a postat pe rețelele sociale poze bronzându-se în Maldive, a notat mirror.co.uk. Cei care o invitau la tot felul de evenimente, unde singura responsabilitate a ei era să-și facă apariția, au luat foc când au realizat cum îi ducea fata de nas, scrie libertatea.ro.

  Deși îi era interzis, ea a luat acasă coroana cu diamante primită și a deteriorat-o! Alesia a spus că totul e o vendeta îndreptată împotriva ei, deoarece i-a supărat pe mulți că a cștigat concursul de frumusețe ținut cu trei luni în urmă. „E supărată că trebuie să dea coroana celei clasate imediat după ea, dar n-are ce face”, a spus un organizator al concursului.

„Ea era imposibil de contactat pentru a participa la diverse evenimente. Spunea mereu că se simte rău, dar pe Instagram posta imagini care arătau altceva, că se distra de minune”, a spus Svetlana Yagovitskaya, producătorul concursului.

„Ea tot timpul se simțea rău, nu putea să vină niciodată nicăieri. Când managerii s-au dus s-o vadă acasă, au găsit coroana ruptă, distrusă. Nu se știe exact ce i-a făcut, dar coroana arăta ponosită rău”, au mai spus organizatorii concursului câștigat de Alesia. Când ea trebuia să apară la un eveniment cu trupele paramilitare ruse, ea a postat imagini din Maldive.

„Ce sens are să avem o regină a frumuseții pe care n-o putem aduce nicăieri?”, s-a mai spus despre ea. Tatiana Andreeva-Falk, directorul concursului câștigat de Alesia, a declarat , revoltată:

„E atât de neplăcut că pentru ea nu contează decât frumusețea ei. Cu greu am reușit să scoatem coroana de la ea. Iar aceasta este distrusă și trebuie reparată. E o coroană scumpă, cu aur și argint și pietre semi-prețioase. Câștigătoarea concursului trebuie să participe la multe evenimente timp de un an, cât deține coroana. Alesia n-a ajuns la niciunul. Ea a fost imposibil de găsit la telefon”. Alesia Semerenko a spus că n-a distrus coroana și că a avut mereu telefonul deschis și a fost disponibilă inclusiv online, dar nimeni n-a căutat-o.

„Pot să spun doar că cineva a fost tare nefericit că am câștigat acest concurs. Am meritat acest succes și nu pot fi scoasă din istoria concursului, indiferent ce vor mai spune ei”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: