image
Sursa foto: Profimedia

UEFA a făcut anunțul în legătură cu partida Israel - România

Meciurile Israelului din luna octombrie cu Elveția și Kosovo nu s-au putut disputa din cauza atacurilor teroriste ale grupării Hamas.

Israel, care ocupă locul trei în Grupa I, cu 11 puncte, la cinci lungimi în urma ”Tricolorilor”, mai are patru meciuri de disputat: cu Kosovo, cu Elveția (15 noiembrie), cu România (18 noiembrie) și cu Andorra (21 noiembrie.

Forul european a anunțat oficial că, până la noi vești, în Israel nu se vor mai disputa meciuri din competițiile UEFA. Acest lucru înseamnă că nici partida Israel – România, programată pe 18 noiembrie, nu se va juca în ”Țara Sfântă”.

Urmează ca Federația Israeliană de Fotbal să propună mai multe variante de stadioane unde echipa națională, dar și cluburile Maccabi Haifa și Maccabi Tel-Aviv, să își dispute meciurile de pe teren propriu.

”După o evaluare amănunțită a siguranței și a securității din întreg teritoriul al Israelului, Comitetul Executiv UEFA a decis că niciun meci din competițiile UEFA nu se va mai juca în Israel până la noi vești.

Federației de Fotbal din Israel și cluburilor Maccabi Haifa și Maccabi Tel-Aviv li s-a cerut să propună variante de arene (care trebuie să se conformeze regulamentului UEFA) din afara Israelului pentru meciurile de pe teren propriu, care să fie folosite până când decizia va fi în vigoare”, a fost anunțul făcut de UEFA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: