image
Sursa foto: Facebook

FOTO // Căprioară rănită, salvată de inspectorii de mediu

Inspecția pentru Protecția Mediului Orhei a fost alertată, în această dimineață, cu privire la descoperirea unei căprioare sălbatice rănite.

Animalul, un exemplar de aproximativ un an, de sex feminin, se afla într-o stare de șoc, prezentând semne vizibile de traume în regiunea capului și bazinului.

Inspectorii de mediu, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratul de Poliție, s-au deplasat în strada V. Lupu din orașul Orhei, locul unde cetățeanul care a descoperit căpriorul rănit a semnalat incidentul.

Angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au acordat animalului îngrijiri medicale de urgență, iar însoțiți de un echipaj de poliție, căpriorul a fost transportat la SRL "Safari". Acolo, acesta va beneficia de îngrijirea necesară pentru recuperare.

Cazul este în continuare investigat pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul și pentru a lua măsurile corespunzătoare în vederea protejării faunei sălbatice. Autoritățile locale și specialiștii din domeniu își unesc eforturile pentru a asigura siguranța și bunăstarea animalelor sălbatice din zonă.

căprioarăcăprioară
căprioarăcăprioară

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: