image
Sursa foto: poză simbol

Horoscop 12 noiembrie: Capricornii pot stârni conflicte, cu urmări pe termen lung

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 12 noiembrie.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 - Berbec:

Ești tentat să acționezi fără să stai prea mult pe gânduri, chiar dacă asta înseamnă să te consumi mai mult decât ar fi cazul.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Taur:

Te poate cuprinde o nerăbdare ciudată, pe care nu o poți înțelege. Cea mai bună alegere în cazul acesta este să îți propui să ai mai multă răbdare și să fii calm în orice situație.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Gemeni:

Graba este capcana în care poți ajunge astăzi. Chiar dacă ai nenumărate argumente ca să te grăbești, ar fi păcat să ai cam tot atâtea motive de regret.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Rac:

Există riscul să reacționezi cu duritate față de partenerii importanți, în special cel de cuplu. Efectele ar putea fi mult diferite față de evaluările tale.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Leu:

Chiar concentrarea pe muncă te poate împiedica să ajungi la rezultatele dorite. Poate că te obosești prea mult, poate scapi din vedere alte lucruri, la fel de importante.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Fecioară:

Atmosfera rece din relațiile cu cei dragi poate fi schimbată, dar numai cu o mobilizare exemplară. Orice strop de căldură pe care îl oferi va fi apreciat.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Balanță:

Tăcerea ta față de cei din familie și a lor față de tine poate ascunde unele probleme, dar poate și fi și expresia unei nevoi de stabilitate.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Scorpion:

S-ar putea să fie bună dorința ta de a te retrage din orice context gălăgios sau din situațiile tensionate. Rezultatele depind mult și de cum vei face acest lucru.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Săgetător:

Din situațiile pe care le trăiești acum ai câte ceva de învățat. Vei reuși să ajungi la concluzii deosebit de utile pentru deciziile viitoare.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Capricorn:

Te poți afla la originea unor conflicte care vor lăsa un gust amar celor implicați, iar ție ți-ar putea provoca daune pe care nu le poți evalua corect acum.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Vărsător:

Îți lipsesc informații și ar fi bine să nu umpli golurile cu presupuneri. Poate că ești o persoană intuitivă, dar acum e nevoie de mai mult de atât.

Horoscop, luni, 12 noiembrie 2018 – Pești:

Este posibil să descoperi dedesubturile unor decizii ale unor prieteni și să reușești să îi înțelegi mai bine. Este un lucru bun pentru că îți aduce liniște sufletească.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: