image
Sursa foto: poliitacapitalei.md

Doi adolescenți din Cahul riscă șapte ani de pușcărie, după ce au deposedat un tânăr de o boxă și 250 de lei

Doi minori de 13 ani și respectiv 17 ani, originari dintr-o localitate din raionul Cahul, au fost reținuți de polițiștii fiind suspectați de comiterea unui jaf. Împreună cei doi ar fi jefuit un adolescent de 250 de lei și o boxă audio.

La data de 14 august, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Buiucani, a fost alertat de către un minor, comunicând că a fost jefuit în timp ce se afla pe stada Ion Creangă.

La locul faptei minorul de 14 ani, a comunicat polițiștilor că în mod deschis a fost deposedat de 250 de lei și o boxă audio de către două persoane necunoscute lui, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, indivizii au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția cu privire la fapta comisă.

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine.

În acest context pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la cinci la șapte ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: